Competentietest

De competentietest is een prima instrument om bijvoorbeeld sterke en zwakke punten voor een sollicitatiegesprek helder te krijgen. De competentietest registreert uw eigen beoordeling van uw belangrijkste competenties voor het uitoefenen van een beroep. Het geeft u in een modern en helder geschreven testrapportage een duidelijk beeld van uw competentiewaarden en de verhoudingen ertussen. Uw talenten komen zo naar voren terwijl u ook inzicht krijgt in de competentie die u wellicht minder heeft ontwikkeld. De talenten kunt u benutten en de minder sterke competenties misschien verbeteren of beter hanteren.

Naast de gewone competentietest is er ook een 360 graden feedback competentietest beschikbaar. In deze feedback competentietest ofwel 360 graden test krijgt u van 360 graden feedback van bijvoorbeeld collega’s, cliënten, vrienden en/of familie om u heen. Ook de resultaten van deze feedback competentietest ontvangt u per e-mail in een moderne en uitgebreide testrapportage. De competentietest wordt sinds 2011 gebruikt door verschillende overheidsinstanties (ministeries en gemeenten) en is geschikt voor alle doelgroepen.

Competentietest Particulieren

Door het maken van deze (feedback) competentietest krijgt u inzicht in uw talenten, mogelijkheden, kwaliteiten. Er is ook een gratis  competentietest beschikbaar, die een verkorte uitslag geeft.  De mensen die zich afvragen Wat zijn competenties? kunnen natuurlijk ook eerst meer lezen over competenties. We wensen u veel succes!

Competentietest Zakelijk

Als organisatie kunt u via het online testcentrum van Testcentrum Groei B.V. uw cliënten voor allerlei tests uitnodigen, waaronder dus deze professionele competentietest alsook de feedback competentietest. Daarnaast kunt u als organisatie gebruikmaken van een eigen portal (bv philips.testcentrum.org of cambiumcollege.decaan.org) en natuurlijk hebben de rapporten uw logo op de voorzijde.