Solliciteren

Binnen het thema Solliciteren ontwikkelt Onderwijsbureau Groei op aanvraag vrijwel elke denkbare cursus zoals een cursus solliciteren, workshop sollicitatiebrief en cv , een training voor het oefenen van een sollicitatiegesprek en een training werknemersvaardigheden. Daarnaast zijn ook trainingen over het ontdekken van kernkwaliteiten en competenties mogelijk waarbij gebruik zal worden gemaakt van online tests, bijvoorbeeld een competentietest. Onze trainingen in dit thema:

  1. Cursus solliciteren
  2. Sollicitatiegesprek voeren
  3. Cursus werknemersvaardigheden

Solliciteren is maatwerk

Mocht het zo zijn dat u een door u gewenste training, cursus of traject niet kunt vinden op deze internetpagina, neemt u dan gerust contact op voor advies of maatwerk voor uw organisatie. Wij denken graag met u mee en kunnen diverse trainingsmodulen combineren tot trajecten die op korte termijn kunnen worden ingezet.

Particulieren kunnen meer op de website van Testcentrum Groei meer informatie over solliciteren en bijvoorbeeld outplacement en carrière-switch lezen. Via www.voorbeeldsollicitatiebrief.nl bekijkt men eenvoudig een voorbeeld sollicitatiebrief zodat eenvoudiger gestart kan worden met een eigen sollicitatiebrief. Daarnaast is er op www.werk.nl ook van alles te vinden over solliciteren.

Meer informatie aanvragen.